Шеф Веселин Калев ще бъде част от Genuss Zirkel Europas

На 15 септември 2019, едни от най-добрите готвачи в Европа се събират за едно уникално гурме изживяване. Шеф Веселин Калев, главният готвач на хотел Рила и а-ла-карт ресторанта Самокови е един от 7-те топ готвачи, които ще пресъздадат една кулинарна магия в престижния хотел Landhotel Birkenhof в сърцето на немския град Neunburg vorm Wald. 

За гурме срещата, шеф Калев е пригтовил типични български вкусове, съчетани с модерни кулинарни техники и много креативност. В своя личен профил във Facebook шеф Калев написа: "На 15.09 за втори път ще се проведе Genuss Zirkel Europas. 7 различни готвача от 7 страни. Моя милост ще има удоволствието да представи България. За мен и екипа ми ще бъде чест и удовоствие да сме част от мероприятието. Благодарим за поканата."

Целият екип на хотел "Рила", Боровец пожелава на шеф Калев успешно представяне по време на Genuss Zirkel Europas. 

Веднага след като се завърне от гостуването си в Германия, шеф Калев ще се захване отново да твори кулинарни изкушения в хотел "Рила". В момента той подготвя менюто за предстоящия италиански фест в хотел "Рила" - Festa italiana "La Dolce Vita" (Повече за фестивала можете да видите тук). A скоро след това ще започне усилена подготовка на менютата, с които ще ни изненада през предстоящи ски-сезон 2019/2020.