Вашият престой в Хотел Рила, Боровец.

Споделяйте Вашите впечатления, снимки и коментари за Хотел Рила, Боровец. Можете да ни разкажете за престоя си при нас и да ни споделяте моменти от Вашата незабравима ски-ваканция в сърцето на планината.

1. Социални мрежи

Хотел Рила, Боровец е активен във Facebook, Instagram и Twitter. И в трите социални мрежи използваме #rila #rilaborovets и #hotelrila. Можете да споделяте Вашите снимки и коментари с нас. Радваме се на всеки кадър, който нашите гости споделят с нас, а най-добрите фотографии споделяме и ние.

 

Малките скиори обичат да се снимат с шишарката пред хотела. Споделяйте с нас в социалните мрежи, като добавите #rila #rilaborovets и #hotelrila към любимите си кадри от Вашата почивка.

 

Можете да ни разкажете за Вашия престой или да прочетете мнението на наши гости, които са споделили техните преживявания от Хотел Рила, Боровец на официалната ни страница във Facebook.

 

2. TripAdvisor

Много наши гости от чужбина и България предпочитат да ни споделят повече детайли в платформата за пътешествия TripAdvisor. Ако и Вие сте запалени пътешественици, които обичат да дават съвети на други приключенци, можете да го направите на профила ни в платформата – Hotel Rila Borovets.

 Споделяйте с нас всичко, което Ви е развълнувало по време на ски-ваканцията Ви в Боровец. Като например този кадър от Празника за откриването на ски сезон 2018/2019 на 22-и декември.

 

3. Google

Разбира се можете да изпратите Вашите отзиви за престоя Ви в Хотел Рила, Боровец и директно през Google. Можете да ни разкажете и покажете повече тук.

Обичаме детайлите и се радваме, когато нашите гости оценяват старанието ни. 

 

И не забравяйте, че след като сте усетили магията на Хотел Рила, Боровец, можете да кандидатствате за лоялната ни програма и да се възползвате от отстъпките и преимуществата, които тя предлага. Повече информация как да се включите, можете да намерите тук.