Новото меню на Rila Spa е вече тук

Вече можете да се насладите на новото меню на Rila Spa. Разнообразието в спа центъра на хотел Рила е обогатено с нови процедури, които да Ви накарат да се отпуснете и да се откъснете от ежедневието.

Голямата новост са френските марки козметика, с които вече работи Rila Spa. Bernard Cassière и Sothys са световни лидери в създаването на козметика от висок клас, специализирана за спа центрове, предлагащи първокласни услуги на своите клиенти. Можете да изпробвате Масаж с ароматна свещ или да се отдадете на екзотиката по време на Полинезийски ритуал с ванилия и моной с козметиката на Bernard Cassière. А защо да не се подложите на Сезонна терапия или да си подарите Ароматно преживяване за сетивата с изтънчените продукти на Sothys? Изборът оставяме на Вас, а ние ще се погрижим да се отпуснете напълно в един заслужен релакс в сърцето на планината.

Помислили сме и за тези от Вас, които имат нужда от специална грижа за лицето. С Хидратиращата терапия и Терапията за проблемна кожа с продуктите на Dr. Spiller ще забравите за несъвършенствата на лицето, а Антиейдж терапията с колаген и хиалурон с продуктите на Sothys ще Ви освежи и направи видимо по-млади.

Вижте цялото ново меню на Rila Spa тук.

Не се колебайте, очакваме Ви!