Хотел Рила

За любителите на зимните спортове

Четиризвездният хотел “Рила” е сред най-големите скиорски хотели на Балканския полуостров. Хотелът има отлично местоположение – намира се в самото подножие на ски пистите и на 200 м от Кабинковия лифт, на 50 м от  4-седалков лифт “Мартинови бараки” и на 100 м от 4-седалков лифт “Ситняково” Експрес.

През лятото

На любителите на природата хотел “Рила” предлага планински водачи и избранитуристически маршрути. Тези екскурзии траят от няколко часа до няколко дни и са съобразени с възможностите на отделния турист. Другите дейности включват каране на велосипед в планината, конна езда, риболов, организиране на пикник и др.

За всяка възраст и всеки сезон

Хотел Рила е мястото за вашата ваканция, подходяща за всяка възраст през всеки сезон, като предлага идеални възможности за отдих: чрез спорт и забавления на открито – например, екскурзии за разглеждане на местни забележителности и културни програми, както и различни места за развлечения на закрито - три ресторантa, бар-тераса “The Terrace Lounge”, нощен клуб “After Eleven”, денонощен лоби бар “Champions Bar & Diner”, голям Спа и спортен център.