Масажи

Класически масаж

Класическият масаж е познат в целия свят и е известен още като европейски или шведски масаж. Прилага се върху гърба и ръцете, а основната му задача е да релаксира и тонизира, както и да освободи тялото от умората и стреса.

Масаж на гръб

Въздейства не само локално, но и раздвижва застоялия поток от енергия, възстановява баланса и жизнените сили на организма.

Масаж на крака

Върху стъпалото се намират различни точки, всяка от които отговаря на определен орган от човешкото тяло. Масажът на краката намалява стреса и подобрява кръвообръщението.

Спорт-тоник масаж

Сила и енергия за релакс на мускулите. Извършва се бавно, но с голям натиск, поради което въздейства на тъканите в дълбочина.

Арома-релакс масаж

Отпускащ масаж под въздействието на етерични масла със силен антистрес ефект като маслата от кестен, мента, горски плодове.

Масаж с мед

Или така нареченият "сладък масаж". Има силно тонизиращо въздействие върху целия организъм. Подходящ е за хора, подложени на стрес и физически натоварвания.

Дълбоко-тъканен масаж

Фокусира се в по-дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, извършва се върху области с напрежение и болка.

Масаж „Българска роза“

Българската роза е известна  по цял свят със своите лечебни свойства и вълшебни аромати. Свежият й мирис хармонизира тялото и ума, а масажът с масла от нея е вълнуващо преживяване за всеки, решил да го опита.

Масаж с шоколад

Познат като „масаж на усмивките", този масаж действа като антидепресант, стимулира всички сетива и събужда ендорфините. Какаовото масло подхранва кожата с витамини и минерали и забавя процесите на стареене.

Масаж с топли камъни

Древен лечебен метод, използващ силата на вулканичните камъни за неутрализиране на отрицателната енергия, който съчетава елементи от рефлексологията и ароматерапията. Ще забележите, че на местата, където има възпаление или нараняване, камъните изстиват много по-бързо.

Анти-стрес масаж

Този цялостен масаж, включващ глава и стъпала, цели отстраняване на физическата умора и психическото напрежение. Постига се пълна релаксация и отпускане на мускулите.

Mасаж за глава

Източен лечебен масаж на яка, скалп и акупресура на лице, чрез който се премахват  а енергийните блокажи. Прилага се с цел облекчаване на главоболие и напрежение.

Рефлексология

Древна масажна техника за въздействие върху целия организъм чрез стимулиране на рефлекторните зони на стъпалата. Така се предават лечебни импулси до органите и се намалява напрежението в цялото тяло.

Антицелулитен масаж

Зонов масаж за третиране на проблемни зони с цел премахване на подкожния слой мазнини. Oсигурява по-добро кръвоснабдяване на тъканите и е стъпка към изваяното тяло.

Mасаж за деца до 12 г.

Препоръчва се за засилване на имунитета и подобряване на концентрацията на малчуганите. Действа тонизиращо и зареждащо.

Масаж с шоколад за деца до 12 г.

Не само вкусът, но и ароматът на шоколада действа положително на емоциите на децата. Действа успокояващо и тонизиращо.