СПА терапии

Българска роза

Подмладяваща терапия, дълбоко хидратираща кожата с натурални масла от българска роза.
Включва масаж, пилинг и маска за тяло с незабравим аромат на българска роза. По желание може да се добави спа терапия за лице.
    

Шоколадова терапия

Шоколадът възстановява естествената гладкост на кожата, а ендорфинът създава усещане за комфорт. Кожата става мека и жизнена, пигментните петна изчезват, а фините бръчици се опъват.    
Включва масаж, пилинг и маска за тяло с изкусителен аромат на шоколад. По желание може да се добави спа терапия за лице.

Медена терапия

Подмладяваща терапия на лице, шия и деколте с чудотворното въздействие на меда. Действа като пилинг, почиства дълбоко порите и подобрява кръвоснабдяването.   
Включва масаж, пилинг и маска за тяло със зареждащ аромат на мед. По желание може да се добави спа терапия за лице.

Българско кисело мляко

Активна регенерираща терапия с млечна закваска и млечни протеини за избистряне на тенa.Дълбочината на бръчките чувствително намаляват и се постига сияен тен.    
Включва масаж, пилинг и маска за лице с продукти с естествено българско кисело мляко. По желание може да се добави спа терапия за лице.

Хаммам

Ориенталска процедура, за почистване на тялото с кесе и неповторим пенен масаж. Чрез въздействието на парата се отворят порите, отстранява се повърхностният слой мъртви клетки и се изхвърлят токсините. Процедурата завършва с контрастен душ.