Термо зона

СПА зоната е изцяло реновирана и специално проектирана за Вашата пълноценна почивка. Тук е точното място в хотел Рила, където можете да почувствате спокойствие и мир на духа.

Сауна

Отпуснете се в някоя от класическите финландски сауни на "Рила СПА". Така ще премахнете напрежението и стреса, ще подобрите кръвообращението си и ще сте отново жизнени и енергични. Направете това непостредствено преди масаж, за да отпуснете мускулите и да засилите ефекта от масажа. За максимално добър резултат можете да използвате сауната в комбинация с охлаждащи процедури като крио кабина или други, които са с по-ниска темпертура и висока влажност като басейн или парна баня.

Парна баня

Почувствайте благоприятното въздействие на парата върху вашата кожа - тя ще я тонизира и почисти от мъртвите клетки. Идеален начин за възстановяване на целия организъм, парната баня ще спомогне и за по-ефективното усвояване на полезните съставки от нанесената козметика.

Крио кабина

Опитайте тази иновативна процедура, за да подобрите обмяната на веществата в организма и да засилите имунитета си. Ледената мъгла в крио кабината ще стегне и изглади кожата ви, а вие ще се почувствате подмладени и тонизирани.

Турска баня

Посещението й подобрява кръвообращението, помага при безсъние, подмладява и тонизира кожата. Температурата на въздуха в турската баня е между 40 и 60 градуса, а влажността може да достигне до 95-100%. 

Рила СПА вече предлага седмични и месечни абонаментни карти за термо зоната.