Резервирайте своята есенна  почивка в хотел "Рила" и се насладете на красивите гледки, които този сезон предлага и свежия планински въздух в самото сърце на Рила планина и курорта Боровец.

И тази година сме подготвили много изненади и бонуси, които да направят почивката Ви в хотел Рила още по-пълноценна и незабравима.

 

Настанете се в новите и елегантни SUPERIOR стаи или в стандартни стаи и се насладете на неповторимите гледки към пистите и планинските върхове на Рила или към вековните борови гори на курорта Боровец.

И през есенните дни ще можете да се насладите на разнообразните предложения на ресторантите в хотел "Рила". Използването на местни, пресни и свежи продукти, чието приготовление следва най-съвременните тенденции в кулинарното изкуство ще достави истинско гастрономическо удоволствие на всекиго.

Освен планинския хладен въздух, един от най-добрите начини за релаксация преди зимния сезон са SPA процедурите. Подарете си спокойствие в SPA центъра на хотел "Рила", наслаждавайки се на богатите възможности, които той предлага.

Традиционно хотел "Рила" предлага на своите гости разнообразие от дейности и активности за деца и възрастни на открито и пешеходни турове сред неповторимата природа на планината Рила и курорта Боровец.  

 

Бонус за дълъг престой от 5 и повече нощувки в периода 01.05-30.11.2018 вкл.:  *

 

Една СПА процедура на човек на престой по избор от следните опции:

  •       Безплатен класически масаж на човек, до 45 минути по време на престоя на госта. 
  •       Процедура за тяло с висок клас козметика - Елемис (30 мин.) 
  •       Теарапия за лице с висок клас козметика - Елемис (30 мин.) 

*Необходимо е предварително записване на място в Хотел Рила. Резервациите за безплатен масаж се приемат за часовете между 9:00 и 15:00; часовете се потвърждават според възможностите. Масаж може да се преотстъпва само от възрастен към възрастен или от възрастен към дете.)

 

 

В цената влизат още:

 

  • Детски кът за гости на Хотел Рила:  Подходящ за деца от 3 до 7 години; безплатно за гости на хотела до 3 часа на ден; Деца под 3 години се допускат само с придружител. Работно време: 15:00–22:00 ч., сряда-неделя.
  • Безплатни екстри за децата: тенис на маса, дартс, детска площадка на открито, стая за детски филми;

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Общи условия при online резервация