ЦЕНИ ЗИМА 2016-2017

Oтстъпка от 10% за лоялни и корпоративни клиенти.

Офертата включва: нощувка, закуска и вечеря на блок маса, ползване на басейн и джакузи, Wi-Fi интернет в лобито на хотела, хотелска застраховка, туристически данък, 9% ДДС.

За резервации, моля, кликнете ТУК или се свържете с нас на тел. 0750 32 658/0750 32 441 или на имейл: rila@rilaborovets.com

 

Можете да изберете още:

 • Обяд  (по желание)
  Възрастни: 24лв.; деца: 12лв.
   
 • НОВО: доплащане за а-ла-карт вечеря (по желание): можете да изберете между Samokovi Mezze & Grill restaurant или Champions Lobby Bar & Diner; вечерята е по избрано 3 степенно а-ла-карт меню; питиета не са включени; задължителна е предварителна резервация, хотелът потвърждава според възможностите;
  Възрастни: 15лв.; деца: 7.50лв.

Хотелът разполага с безплатен външен паркинг с ограничен брой паркоместа – според заетостта при пристигането на госта, и подземен паркинг – срещу допълнително заплащане и според заетостта при пристигането на госта.

 

Намаления за деца и допълнителни възрастни

1. Настаняване на 2 възрастни и 1, 2 или 3 деца 0 – 11 г. вкл.

 • Деца до 1 г. вкл. се настаняват безплатно с минимум двама възрастни /важи за всички видове помещения/.  
 • Дете 2 – 11 г. вкл. на допълнително легло в двойна стая /стандартна или делукс/ с минимум двама възрастни се настанява безплатно на база HВ.
 • Деца 2 – 11 г. вкл.: в студио, апартамент или мезонет с минимум двама възрастни заплащат само за храна по цените по-горе т.е 18 лв на дете за полупансион.

 

2. Настаняване на 1 възрастен и 1, 2 или 3 деца 0 – 11 г. вкл.:

 • Деца до 1 г. в двойна стая /стандартна или делукс/ се настаняват безплатно на база полупансион, възрастният заплаща цена за единично настаняване.
 • Деца 2 – 11 г. с 1 възрастен в двойна стая /стандартна или делукс/ или студио ползват 50% намаление, възрастният заплаща по цени за легло в двойна стая/студио.
 • Деца 0 – 11 г. с 1 възрастен в апартамент или мезонет с 1, 2 или 3 деца: първото дете не ползва намаление /заплаща се пълната цена за помещение/. За второто и третото дете се заплаща само 18 лв. на дете на ден за полупансион.

3. Настаняване на 3-ти възрастен или дете на навършени 12 и повече години на допълнително легло в двойна стая, и 3-ти и 4-ти възрастен или деца на навършени 12 и повече години настанени с минимум двама възрастни в студио, апартамент или мезонет, заплащат само 36 лв. на човек на ден за полупансион.

Условия за резервации, анулации и плащания по ранни записвания за сезон зима 2016 /2017

I. Условия за резервации, анулации и плащания по ранни записвания за сезон зима 2016 /2017:

а. Всеки клиент, който направи резервация до 05.11.2016 и предплати 100% от сумата до 15.11.2016, получава отстъпка в размер на 10% от брутната сума.

2. Анулиране на резервации, заплатени с отстъпка „Ранни записвания”:

a. При анулиране преди крайния срок за плащане /15.11.2016/: цялата сума се връща на клиента.

b. При анулиране след тази дата /пълна или частична анулация/, но повече от 10 дни преди пристигане, се задържа сума равна на 50% от общата сума.

c. При анулиране 10 или по-малко дни преди пристигане, неявяване /No Show/, или промяна /намаляване на броя на гости, или прекъсване на престой/ се задържа сума равна на 100% от сумата за анулирания или променения престой.

3. Броят помещения по промоцията „Ранни записвания” е ограничен.

Стандартни условия за резервации, анулации и плащания

Стандартни условия за резервации, анулации и плащания по офертата сезон зима 2016/2017 /резервации, които не са платени на 100% в сроковете посочени по-горе/:

а. За да гарантираме вашата резервация е необходимо да заплатите цялата сума до 10 календарни дни, след като направите Вашата резервация.

b. В случай, че има по-малко от 10 календарни дни от датата на резервиране до датата на пристигане е необходимо да направите плащането в първия работен ден след датата на резервиране.

c. В случай, че плащането не бъде получено в този срок, хотел „Рила“, Боровец има право да анулира резервацията Ви без предупреждение.

Промени и анулации:

a. При промени или анулиране /пълна или частична анулация/ на резервация с период на престой, включващ дата 31.12.2016 /Новогодишен период/:

 • до 31 дни преди пристигане: цялата сума се връща на клиента;
 • 30 – 11 дни преди пристигане: 50% от сумата по анулирания период се връща на клиента;
 • 10 или по-малко дни преди пристигане, неявяване или прекъсване на престоя: цялата сума се задържа от хотела.

b. За всички останали дати:

 • до 10 дни преди пристигане: цялата сума се връща на клиента;
 • 9 – 5 дни преди пристигане: 50% от сумата по анулирания период се връща на клиента;
 • 4 или по-малко дни преди пристигане, неявяване или прекъсване на престоя: цялата сума се задържа от хотела.
Стандартни общи условия за всички пакети и резервации

a. При промяна на резервацията /брой хора, продължителност на престоя, промяна на гостите/, цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон, и се прилагат условията по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени след писмено потвърждение от страна на хотел „Рила“, Боровец и в случай на възможност.

b. Час на настаняване: 14:00 ч., час на напускане: 12:00 ч.

c. Условията по-горе не важат за специални промоции и пакети, за които са указани конкретни условия за резервиране, предплащане и анулиране.

d. Рекламации се извършват до 14 дни след последната дата на предоставяне на услугата.