Резервирайте своята лятна планинска почивка в хотел "Рила" и се насладете на пролетно-летните емоции, топлото слънце и свежия планински въздух в самото сърце на Рила планина и курорта Боровец.

И тази година пролетно-летните пакети включват уроци по плуване и готварски уроци за децата. А при повече от 5 нощувки получавате безплатен масаж.

 

Настанете се в новите и елегантни SUPERIOR стаи или в стандартни стаи и се насладете на неповторимите гледки към пистите и планинските върхове на Рила или към вековните борови гори на курорта Боровец.

В пролетните и летните дни ще можете да се насладите на разнообразните предложения на ресторантите в хотел "Рила". Използването на местни, пресни и свежи продукти, чието приготовление следва най-съвременните тенденции в кулинарното изкуство ще достави истинско гастрономическо удоволствие на всекиго.

Освен планинския хладен въздух, един от най-добрите начини за релаксация през горещите дни са SPA процедурите. Подарете си спокойствие в SPA центъра на хотел "Рила", наслаждавайки се на богатите възможности, които той предлага.

Традиционно хотел "Рила" предлага на своите гости разнообразие от дейности и активности за деца и възрастни на открито. Пешеходни турове, специално подготвени трасета за любителите на планинското колоездене, възможности за скално катерене, забавления за най-малките планинари у много други активности сред неповторимата природа на планината Рила и курорта Боровец.  

За най-малките гости, хотелът предлага детска градина и нов детски клуб.

Тук можете да научите повече за културните и спортни мероприятия в Боровец, Самоков и Района.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Общи условия при online резервация