Резервирайте своята лятна планинска почивка в хотел "Рила" и се насладете на пролетно-летните емоции, топлото слънце и свежия планински въздух в самото сърце на Рила планина и курорта Боровец.

И тази година сме подготвили много изненади и бонуси, които да направят лятната Ви планинска почивка още по-пълноценна и незабравима.

 

Настанете се в новите и елегантни SUPERIOR стаи или в стандартни стаи и се насладете на неповторимите гледки към пистите и планинските върхове на Рила или към вековните борови гори на курорта Боровец.

В пролетните и летните дни ще можете да се насладите на разнообразните предложения на ресторантите в хотел "Рила". Използването на местни, пресни и свежи продукти, чието приготовление следва най-съвременните тенденции в кулинарното изкуство ще достави истинско гастрономическо удоволствие на всекиго.

Освен планинския хладен въздух, един от най-добрите начини за релаксация през горещите дни са SPA процедурите. Подарете си спокойствие в SPA центъра на хотел "Рила", наслаждавайки се на богатите възможности, които той предлага.

Традиционно хотел "Рила" предлага на своите гости разнообразие от дейности и активности за деца и възрастни на открито. Пешеходни турове, специално подготвени трасета за любителите на планинското колоездене, възможности за скално катерене, забавления за най-малките планинари у много други активности сред неповторимата природа на планината Рила и курорта Боровец.  

Това лято в района на Боровец и Самоков ще се случат много интересни културни и спортни събирия, с които да се забавлявате през дългите летни дни и нощи. Тук можете да научите повече за културните и спортни мероприятия в Боровец и региона.

 

Бонус за дълъг престой от 5 и повече нощувки в периода 01.05-30.11.2018 вкл.:  *

 

Една СПА процедура на човек на престой по избор от следните опции:

 •       Безплатен класически масаж на човек, до 45 минути по време на престоя на госта. 
 •       Процедура за тяло с висок клас козметика - Елемис (30 мин.) 
 •       Теарапия за лице с висок клас козметика - Елемис (30 мин.) 

*Необходимо е предварително записване на място в Хотел Рила. Резервациите за безплатен масаж се приемат за часовете между 9:00 и 15:00; часовете се потвърждават според възможностите. Масаж може да се преотстъпва само от възрастен към възрастен или от възрастен към дете.)


 Бонуси без изискване за минимален престой:  **
 

 • Безплатни уроци по плуване за деца (предлага се от 01.06 до 15.09.2018 вкл.) от 6 до 11 години вкл., от понеделник до петък, от 10:30 до 11:30. Максимален брой деца в група: 10 деца. 
 •  Безплатни готварски класове за децата (предлага се в от 01.06 до 15.09.2018 вкл.): Сладкарство и кулинария за най-малките. Подходящо занимание за деца от 4 до 11 години вкл., в четвъртък от 16:00 ч. Мястото на провеждане ще бъде обявено в хотел „Рила“; минимален брой деца в група: 5 деца. 
 •  Водна аеробика (50 мин), предлага се от 15.07 до 01.09.2018 вкл. Заниманията ще се провеждат в следните дни: понеделник , вторник и петък от 17:00 ч., събота от 11:00 ч. Минимална възраст на участниците: 16 г.; максимален брой участници: 15 човека; (Минимален брой участници за провеждане на класа - 3-ма човека.)
   
 • Рила Грил Вечер - всяка сряда грил вечер на открито с интересни предложения от главния готвач на хотела - шеф Веселин Калев. Менюто можете да видите тук.

 ** Aктивностите са с ограничен капацитет, необходимо е предварително записване при пристигане в хотел Рила и потвърждение за наличие на свободни места. Предоставят се на гости, настанени в хотел „Рила“. Дните и часовете на провеждане подлежат на промяна без предизвестие.

 

В цената влизат още:

 

 • Детски кът за гости на Хотел Рила:  Подходящ за деца от 3 до 7 години; безплатно за гости на хотела до 3 часа на ден; Деца под 3 години се допускат само с придружител. Работно време: 15:00–22:00 ч., сряда-неделя.
 • Още безплатни екстри за децата: тенис на маса, дартс, детска площадка на открито, стая за детски филми;

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Общи условия при online резервация