Нова година 2020 в хотел "Рила", Боровец 

 

Посрещнете 2020 година по незабравим начин в бална зала "Рила". Започнете новото десетилетие с щуро парти с много музика, танци, забавления, кулинарни изкушения, празнична заря и още много изненади.  

 

Бурните двадесети години | The Roaring 20's

 

Двадесетте години на XX век са известни с бурното развитие на музиката, киното и технологиите. Бурните двадесети години, както са по-познати сред творците, са времето на джаза и чарлстона, първите цветни филми, късите коси и още по-късите рокли на легендарните flappers. Двайсетте са времето  на Фицджералд и Великия Гетсби, зараждането на Art Deco в архитектурата, експресионизма и сюрреализма в изкуството и възходa на седмото изкуство – киното.

С бурното развитие на технологиите, музиката и изкуството 20-те години на ХХI век се очертава да бъдат дори по-щури. В бална зала "Рила" ще посрещнем новите Roaring ‘20s подобаващо с много блясък и стил. Разнообразната програма включва:

 


Desy and the Shiny stockings - вечерта ще започне със зашеметяващо изпълнение в стила на 20-те години на ХХ век 
Веси Бонева и Светлин Къслев - Starlight - ударно изпълнение на певицата в акомпанимент на един от най-добрите български саксофонисти
Steven Achikor - с evergreen хитове, които ще Ви накарат да танцувате цяла вечер
Чинари - впечатляващо българско шоу с народни танци и жива музика
DJ TINO - с най-добрите хитове за празничната вечер

 

Пакетът с Новогодишна гала вечеря на сет меню включва:

  • Съответният брой нощувки на база нощувка със закуска Premium (задължителна нощувка на 31.12.2019)
  • Празнична вечеря на сет меню *, приготвена от шеф Веселин Калев -  с дългогодишен опит в Германия в ресторант с две "Мишлен" звезди, както и ментор на победителя на Bocuse d’Or България 2017- национална квалификация за най-престижното професионално кулинарно състезание в света. Вижте менюто за гала вечерята ТУК.
  • Специална новогодишна програма 
  • Новогодишен тост
  • Среднощен супа бюфет
  • Детски кът и детска анимация
  • RILA SPA - с ползване на басейн, джакузи, термална зона със сауна, парна баня, турска баня, крио кабина и релакс зона с естествена слънчева светлина
  • Хотелска застраховка, туристически данък и 9% ДДС
  • Хотелът разполага с безплатен открит паркинг при наличие на свободни места при пристигане на туристите и платен закрит паркинг.

* Пакетът не включва алкохолни и безалкохолни напитки. На бара в бална зала “Рила" ще се предлага висококачествен вносен и български алкохол, както и вина, бира и безалкохолни напитки.​