Специална Оферта с Лифт Карта от Хотел Рила, Боровец

 

В разгара на ски-сезон 2018 / 2019, хотел "Рила", Боровец Ви предлага да се отдадете изцяло на зимните спортове със специалната оферта с включена лифт карта за съоръженията в Боровец. 

С включената дневна лифт карта ще можете да се насладите максимално на любимия зимен спорт, след което да презаредите сили за следващия вълнуващ ден в изисканата атмосфера на хотел "Рила". 

Настаняването е с тип PREMIUM закуска, специално подготвена от знаменития български готвач - шеф Веселин Калев. Ще можете да започнете деня си в гурме ресторант "Samokovi", като изберете някое от здравословните изтънчените предложения на шеф Калев. Пълното меню на Premium закуската в ресторант "Samokovi" можете да видите тук.

Специалната оферта с включена лифт карта е валидна за следните периоди:

  • 20.01. - 24.01.2019 г. вкл.
  • 27.01. - 01.02.2019 г. вкл.
  • 05.02. - 07.02.2019 г. вкл.
  • 10.02. - 15.02.2019 г. вкл.

Можете да резервирате Вашата специална ски-ваканция през февруари в х-л Рила на имейл rila@rilaborovets.com или телефон 0750 32 658.

 

Цена на стая на ден на база нощувка с разширена ПРЕМИУМ закуска и включена дневна лифт карта

 

Двойна или Фамилна
Superior стая 
изглед курорт

Двойна Superior стая изглед писти Deluxe апартамент
изглед писти

Двойна, фамилна, Superior стая
или Deluxe апартамент
за двама възрастни

346 лв. 366 лв. 579 лв.
Единично настаняване
(1 възрастен)
269 лв. 284 лв. 579 лв.

Доплащане за дете
2-11 г. вкл.
(2-13 г. за фамилна стая)

безплатно безплатно безплатно
Дете до 1 г. вкл. безплатно безплатно безплатно
 

 

Цената включва:

  • Разширена Премиум закуска на бюфет, с включени топли а-ла-карт блюда и избор от напитки: кафе еспресо, шварц, нес кафе, капучино, селекция от чайове, натурални и прясно изцедени сокове. Сервира се в гурме ресторант „Самокови“ (ниво 0); В менюто на Премиум закуската можете да намерите: Английска закуска, Фитнес закуска, Енергийна закуска, Българска закуска, Специалитети на деня. Пълното меню вижте тук
  • Дневна лифт карта *
  • Безплатен достъп до Рила СПА с вътрешен 25-метров отопляем плувен басейн, джакузи, термо-зона (сауна, парна баня, крио кабина, турска баня), релакс зона, фитнес;
  • Безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел;
  • Безплатно съхранение на ски/ сноуборд оборудване в скиорната на хотела, разположена на ниво -1;
  • Външен паркинг с ограничен брой паркоместа според наличността при пристигане

Хотелска застраховка, туристически данък и 9% ДДС.

Подземен паркинг се предлага срещу допълнително заплащане и според наличността;

Лифт карта *

Специалната оферта е на база 1 нощувка и 1 еднодневна лифт карта. Броят на лифт картите съответства на броя гости на 7+ години и резервираните нощувки. Лифт картата е валидна за деня след първата нощувка. В случай, че желаете да е за деня на пристигане, моля заявете това при резервиране.

Деца до 7 ненавършени години ползват лифтовите съоръжения безплатно с придружаващ родител и според условията на Бороспорт.

В случай, че желаете да ползвате настаняване за повече нощувки или други опции за лифт карти (полудневни, лифт карти за повече от един ден, лифт карти за нощно каране и др.), можете да видите  възможностите за лифт карти както и общите условия на Бороспорт можете да видите тук

 

Максимално настаняване

Максимално настаняване в ДВОЙНА СУПЕРИОР СТАЯ и в ДЕЛУКС АПАРТАМЕНТ: 2ма възрастни и 1 дете до 11 г. вкл. Максимално настаняване във ФАМИЛНА СУПЕРИОР СТАЯ: 2ма възрастни и 2 деца до 13 г. вкл.

Условия за резервации, анулации и плащания

Върху офертата НЕ се прилага отстъпка за лоялни или корпоративни клиенти.

Условия за резервации, анулации и плащания по офертата с включена лифт карта 2018/2019: 100% от сумата е дължима до 24 часа след потвърждение на резервацията от страна на Хотел Рила. В случай, че плащането не бъде получено в срок, Хотел Рила има право да анулира резервацията Ви без предупреждение.

Промени и анулации: при промени и/или анулации след заплащане, неявяване или прекъсване на престоя: цялата сума се задържа от хотела;

Стандартни общи условия за всички пакети и резервации:

    - При промяна на резервацията (брой хора, продължителност на престоя, промяна на гостите), цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон, и се прилагат условията по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени след писмено потвърждение от страна на хотел „Рила“, Боровец и в случай на възможност;
    - Час на настаняване: 14:00 ч., час на напускане: 12:00 ч.;
    - Условията по-горе не важат за специални промоции и пакети, за които са указани конкретни условия за резервиране, предплащане и анулиране;
    - Рекламации се извършват до 14 дни след последната дата на предоставяне на услугата;

    - Броят стаи по офертата е ограничен. Офертата не се прилага върху други типове стаи или в комбинация с други отстъпки и промоции.