Не пропускайте и миг зимно забавление по пистите в Боровец!

Възползвайте се от специалната оферта на хотел Рила за нощувка с включена дневна лифт карта за периода 30.03-08.04.2018 вкл.

Цена на стая на ден на база нощувка със закуска и включена дневна лифт карта 30.03-05.04.2018 вкл. 06.04-08.04.2018 вкл.
Нощувка на дата: 30.03-05.04.2018 вкл. 06.04-08.04.2018 вкл.
ДВОЙНА Стандартна стая изглед курорт за двама възрастни 150 лв. 120 лв.
Единична Стандартна стая изглед курорт (1 възрастен) 115 лв. 90 лв.
ДВОЙНА или ФАМИЛНА СУПЕРИОР СТАЯ изглед курорт за двама възрастни  188 лв. 150 лв.
Единична СУПЕРИОР стая изглед курорт (1 възрастен) 141 лв. 115 лв.
ДЕЛУКС Апартамент (1-2-ма възрастни)  изглед курорт 282 лв. 230 лв.

Доплащане за излгед писти                

На стая: 

На апартамент:

10 лв 

20 лв 

10 лв 

20 лв

Доплащане за дете 2-11 г. вкл. 20 лв. 20 лв.
Дете до 1 г. вкл. безплатно безплатно

 

Цената е на стая на ден, в лева, и включва: нощувка, закуска на блок маса, по 1 девна лифт карта за всеки гост, ползване на закрит вътрешен басейн и джакузи, безплатно ползване на термална зона, безплатно съхранение на ски/сноуборд оборудване в ски гардероба на хотела (Hotel Ski Depot), намиращ се на ниво -1, Wi-Fi интернет в целия хотел, хотелска застраховка, туристически данък и ДДС.
 

Хотелът разполага с безплатен открит паркинг при наличие на свободни места при пристигане на туристите.

Празничен Великденски обяд на бюфет на 08.04.2018 се предлага с допълнително заплащане в Хотел Рила. Цена: 45 лв. за възрастен, 22.50 лв. за дете 2-11 г. вкл.

Максимално настаняване:

  • в ДВОЙНА СТАЯ (СУПЕРИОР или СТАНДАРТНА): 2ма възрастни и 1 дете до 11 г. вкл.
  • във ФАМИЛНА СУПЕРИОР СТАЯ: 2ма възрастни и 2 деца до 11 г. вкл.
  • в ДЕЛУКС Апартамент: 2ма възрастни и 1 дете до 11 г. вкл.
  • Предлагат се две ДВОЙНИ СУПЕРИОР СТАИ със свързваща врата – при заявка и наличност; максимално настаняване за двете стаи: 4 възрастни и 2 деца до 11 г. вкл.

Специалната оферта е на база 1 нощувка и 1 еднодневна лифт карта. Броят на лифт картите съответства на броя гости на 7+ години и резервираните нощувки. Лифт картата е валидна за деня след първата нощувка. В случай, че желаете да е за деня на пристигане, моля заявете това при резервиране.

Деца до 7 ненавършени години ползват лифтовите съоръжения безплатно с придружаващ родител и според условията на Бороспорт.

В случай, че желаете да ползвате настаняване за повече нощувки или други опции за лифт карти (полудневни, лифт карти за повече от един ден, лифт карти за нощно каране и др.), можете да видите  възможностите за лифт карти както и общите условия на Бороспорт можете да видите тук: http://www.borovets-bg.com/page/info/pisti-i-liftove/prices/ski-karti

Условия за резервации, анулации и плащания по офертата с включена лифт карта

За да гарантираме Вашата резервация, моля да предоставите валидна кредитна карта – 100% от сумата ще бъде изтеглена при потвърждение на резервацията от страна на хотела. В случай, че плащането не бъде получено в срок, хотел „Рила“, Боровец има право да анулира резервацията Ви без предупреждение.

Промени и анулации: при промени и/или анулации след заплащане, неявяване или прекъсване на престоя: цялата сума се задържа от хотела;

 

Стандартни общи условия за всички пакети и резервации:

   - При промяна на резервацията (брой хора, продължителност на престоя, промяна на гостите), цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон, и се прилагат условията по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени след писмено потвърждение от страна на хотел „Рила“, Боровец и в случай на възможност;
    - Час на настаняване: 14:00 ч., час на напускане: 12:00 ч.;
    - Условията по-горе не важат за специални промоции и пакети, за които са указани конкретни условия за резервиране, предплащане и анулиране;
    - Рекламации се извършват до 14 дни след последната дата на предоставяне на услугата;

    - Броят стаи по офертата е ограничен. Офертата не се прилага върху други типове стаи или в комбинация с други отстъпки и промоции.