Лято 2020 в хотел "Рила"

 

И през лято 2020 планинските приключения ви очакват със специалните предложения на хотел "Рила", Боровец. Подарете си незабравима лятна ваканция в самото сърце на планината с разнообразните ни дейности и активности, включени в летния ни календар. 

Здравословни уелнес уикенди

През лято 2020 сме подготвили три здравословни уикенда, посветени на правилното хранене, спорта и природосъобразния начин на живот. Разнообразни активности, които съчетават ползите от движението, чистия въздух и свежата храна ви очакват в програмата. Повече подробности очаквайте скоро. 
Дати: 3-5 юли | 31 юли - 2 август | 11 - 13 септември

          

Приключенски семейни уикенди

Всеки уикенд в планината може да бъде истинско преживяване, но със семейните ни уикенди за приключенци ще създадете спомени за цял живот с любимите си хора. Уикендите си насочени към цялото семейство и включват игри за малчуганите и забавления на открито и спортни занимания за родителите. 
Дати: 17-19 юли | 7-9 август | 4-6 септември 

          

Кулинарни уикенди

С трите тематични кулинарни уикенда през лято 2020 ще ви пренесем в едни от най-обичаните дестинации за ценителите на качествената и вкусна храна. Тематичните вечери ще са допълнени от забавни, интересни и полезни гастрономически занимания през деня. 
Дати: 19-21 юни | 24-26 юли| 18-20 септември 

          

Арт уикенд с галерия "Структура"

Известната галерия "Структура" гостува на хотел "Рила", за да съчетае в едно света на изкуството със света на планинските приключения. Арт активности за деца и родители, творчески беседи и креативни занимания ви очакват по време на това различно събитие.
Дата: 10-12 юли  

          

 

Планирайте незабравимо лято в планината!
Свържете се с нас на имейл rila@rilaborovets.com за повече информация!