И през лято 2020 планинските приключения ви очакват със специалните предложения на хотел "Рила", Боровец. Подарете си незабравима лятна ваканция в самото сърце на планината с разнообразните ни дейности и активности, включени в летния ни календар. 

Здравословни уелнес уикенди

През лято 2020 сме подготвили три здравословни уикенда, посветени на правилното хранене, спорта и природосъобразния начин на живот. Очакват ви разнообразни активности като пилатес, водна аеробика, йога на открито, поход в планината, интересни беседи за ползите от движението, изработване на натурални козметика и др, както разбира се и вкусна, прясна и здравословна храна.  
Дати: 3-5 юли | 31 юли - 2 август | 11 - 13 септември

          

Приключенски семейни уикенди

Всеки уикенд в планината може да бъде истинско преживяване, но със семейните ни уикенди за приключенци ще създадете спомени за цял живот с любимите си хора. Уикендите си насочени към цялото семейство и включват семейни игри на открито с вкусен пикник, приключенски нощен поход, колоездене и вдъхновяваща кино вечер в света на предизвикателствата. 
Дати: 17-19 юли | 7-9 август | 4-6 септември 

          

Кулинарни уикенди

С кулинарни уикенда през лято 2020 ще ви пренесем в едни от най-обичаните дестинации за ценителите на качествената и вкусна храна. Тематичните вечери ще са допълнени от забавни, интересни и полезни гастрономически занимания през деня, като клас по сладкарство в майстор-сладкар Гери Шипочка, мастърклас по готварство с шеф Веселин Калев, клас за коктейли, а щури игри в кухнята очакват най-малките гости. 
Дати:  24-26 юли| 18-20 септември 

          

Арт уикенд с галерия "Структура"

Известната галерия "Структура" гостува на хотел "Рила", за да съчетае в едно света на изкуството със света на планинските приключения. Очакват ви интересни арт беседи с кураторите от галерията, поход в планината съчетан с рисуване и креативни занимания за деца.
Дата: 10-12 юли  

          

 

Планирайте незабравимо лято в планината!
Свържете се с нас на имейл rila@rilaborovets.com за повече информация!