Конферентни зали от 50 до 200 човека

Съчетавайки функционалност и уют, нашите средно големи зали са подходящи за разнообразни събития като бизнес срещи, семинари, обучения. В зависимост от типа подредба техният капацитет варира от 50 до 200 човека.

Зала ‘‘Захари Зограф‘‘ е представителна зала, разположена в централната част на хотела, в непосредствена близост до Рецепция, и е с капацитет до 150 души.

‘‘Боровец‘‘ е просторна и функционална зала с естествена светлина. Самостоятелно използвана, тя е подходяща за срещи и събития с капацитет до 120 души. При провеждане на събития от по-голям мащаб зала "Боровец" може да бъде обединена с по-малката "Мусала" като по този начин залите разполагат с общ капацитет до 170 човека. И двете зали са оборудвани с мултимедийни проектори и озвучаване.

Решена в светли тонове, с изцяло дневна светлина, зала "Интернационал" е една от най-предпочитаните зали за събития от всякакъв тип. Тя разполага с вътрешен бар, изключително удобен за кафе-паузи, и има възможност да събере до 120 човека. Залата е на разположение на нашите гости до месец декември.

Разгледайте виртуалният ни каталог, където можете да се запознаете детайлно с различните възможности на залите ни и да направите запитване.