Кариери

За нас :

Хотел „Рила“ е емблемата на първия планински курорт на Балканите – Боровец, от построяването си в началото на 1980-те години от французи по модел от алпийския курорт „Les Arcs”, до днес. Хотелът се намира в сърцето на курорта и в подножието на ски пистите като истински „ski-in/ski-out” хотел.

Обновеният четиризвезден хотел разполага с 426 стаи, 19 апартамента и 8 мезонета. Хотелът е изцяло реновиран в периода 2016-2019 г. Стаите са с изцяло нов дизайн в модерен алпийски стил.

Гледката от “Рила” спира дъха и открива пред себе си заснежените писти и вечните борови гори.  Целогодишният хотел разполага с модерен конферентен център за всички видове корпоративни събития и специални лични поводи, както и с уютен СПА център за истински релакс в планината.

Разнообразните първокласни места за хранене и развлечение – ресторанти „Samokovi“, „Seasons“ и „Les Arcs”, бар-тераса “The Terrace Lounge”, нощен клуб “After Eleven”, лоби бар “Champions Bar & Diner” и Pool Bar “Fresh” предлагат най-доброто за всеки вкус през всеки сезон.

Хотел “Рила” се слави като един от най-добрите работодатели в региона. Имамe дълга традиция и опит в грижата за своите кадри, като им осигуряваме социални придобивки, дружелюбна и мотивираща работна среда, обучения и тренинги. Грижим се за всеки служител от назначаването му, като му даваме възможност да расте в йерархията, ако има такава амбиция.

Нашите усилия и постижения бяха оценени през декември 2020 г., когато „Рила-Боровец“ АД бе удостоен с наградата на Мин. на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта „РАБОТОДАТЕЛ НА ГОДИНАТА 2020“.

Хотелът е част от веригата „Bt Hotels Collection” и всеки наш служител има възможността да работи според сезона в нашия морски хотел в Златни Пясъци. Ние сме и е един от малцината работодатели в туристическия бранш, който запази почти целия си състав по време на затварянията заради COVID пандемията. Стремежът към висок професионализъм и лоялността са в основата на работната ни етика и бъдещото ни развитие.

 

Свободни позиции:
 

ГОТВАЧ

СЕРВИТЬОР

КАМЕРИЕРКА