Масажи

Класически масаж

Класическият масаж е познат в целия свят и е известен още като европейски или шведски масаж. Прилага се върху гърба и ръцете, а основната му задача е да релаксира и тонизира, както и да освободи тялото от умората и стреса.

Анти-стрес масаж

Този цялостен масаж, включващ глава и стъпала, цели отстраняване на физическата умора и психическото напрежение. Постига се пълна релаксация и отпускане на мускулите.

Анти-стрес масаж с арома свещ 

Релаксиращ арома масаж с топла свещ,който релаксира и отпуска цялото тяло.

Анти-стрес масаж със затоплено Аюрведично олио

Отпускащ масаж под въздействието на етерични масла от зелен чай със силен антистрес ефект. Цялостен релакс и детокс ефект.

Дълбоко-тъканен масаж

Фокусира се в по-дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, извършва се върху области с напрежение и болка. Силов масаж с дълбоки и бавни техники. Отпуска цялото тяло.

Лечебен точков масаж 

Традиционен китайски масаж,който акцентира върху проблемните зони. Използват се класически техники и акупресура на болезнени точки.

Масаж с топли камъни

Древен лечебен метод, използващ силата на вулканичните камъни за неутрализиране на отрицателната енергия, който съчетава елементи от рефлексологията и ароматерапията. Ще забележите, че на местата, където има възпаление или нараняване, камъните изстиват много по-бързо.

Рефлексология

Древна масажна техника за въздействие върху целия организъм чрез стимулиране на рефлекторните зони на  ходилата и дланите. Така се предават лечебни импулси до органите и се намалява напрежението в цялото тяло.

Mасаж за глава

Класически масаж на глава. Отпуска напрежението и релаксира ума. За най-добър ефект комбинирайте с друга процедура.

Класически детокс масаж с мед и хималайска сол

Детокс масаж на гръб с мед и  масажно олио. Има силно тонизиращо въздействие върху целия организъм. Подходящ е за хора, подложени на стрес и физически натоварвания. Изпълнява се със специфични техники. Стимулира кръвообръщението и повишава устойчивостта на имунната система.

Арома масаж „Българска роза“

Българската роза е известна  по цял свят със своите лечебни свойства и вълшебни аромати. Свежият й мирис хармонизира тялото и ума, а масажът с масла от нея е вълнуващо преживяване за всеки, решил да го опита. Истиснко ароматно преживяване съчетано с българска традиция. Отпуска тялото и ума.

Масаж с шоколад

Класически масаж с натурален шоколад. Познат като „масаж на усмивките", този масаж действа като антидепресант, стимулира всички сетива и събужда ендорфините. Истинско арома преживяване на всички сетива. Тялото е релаксирано и отпуснато. 

Mасаж за деца (6г. до 12 г.)

Детски масаж на цяло тяло с шоколадова изненада след процедурата. Препоръчва се за засилване на имунитета и подобряване на концентрацията на малчуганите. Действа тонизиращо и зареждащо.