СПА терапии

Българска Роза

Подмладяваща терапия, дълбоко хидратираща кожата с натурални масла от българска роза.
Процедурата включва: Маска за тяло с Българска роза, Натурален пилинг Българска роза, масаж на цяло тяло с българска роза, процедура за лице с продукти Българска роза.
    

Хаммам 

Ориенталска процедура, за почистване на тялото с кесе и неповторим пенен масаж. Чрез въздействието на парата се отворят порите, отстранява се повърхностният слой мъртви клетки и се изхвърлят токсините. Дълбоко почистване на цяло тяло  съчтано с релаксация.

 

Виненен ритуал за тяло

Мощна антиоксиданта терапия,която стимулира естесвения детокс механизъм на организма,предодвратява задържането на вода и релаксира тялото. След 70 минутния релакс се насладете на комплимент чаша вино в ЛОБИ бар „ Champion”.

 

Колагенова терапия

Антиейдж терапия за тяло,която почиства и стяга кожата . За цялостен ефект комбинирайте със Sothys Anti-age терапия с колаген и хиалурон.

 

Спортна терапия за тяло

Спортен масаж в съчетание със загряващ гел и олио специално разработено за спортисти. Отпуска мускулите в дълбочина и същевременно тонизира оргазнизма.

 

Tribal /ново предложение/

Ритуал за тяло вдъхновен от  рецептите за красота от Африка, Мексико и Полинезия. Потопете се в истинско екзотично преживяване на сетивата.

 

Sothys Anti-age терапия с колаген и хиалурон

Подходяща за зряла и дехидратирана кожа. Ускорява обновяването на клетките, намалява бръчките и финните линии . Хидратира в дълбочина.

 

Експресна терапия за лице / ново предложение/

Експресна терапия за почистване на лице,която хидратира и озарява кожата. Подходяща за всеки тип кожа .  Добавете процедурата към избрана терапия за тяло от вас или масаж на лице.

 

Терапия  СПА™ термална вода за чувствителна кожа

Нежно почистваща и хидратираща терапия за чувствителна и зачервена кожа. Успокоява ,хидратира и придава естествен блясък на кожата.