Специална Оферта с Лифт Карта от Хотел Рила, Боровец

 

Този март се отдайте изцяло на зимните спортове със специалната оферта с включена лифт карта за съоръженията в Боровец. 

С включената дневна лифт карта ще можете да се насладите максимално на любимия зимен спорт, след което да презаредите сили за следващия вълнуващ ден в изисканата атмосфера на хотел "Рила". 

Настаняването е с тип PREMIUM закуска, специално подготвена от знаменития български готвач - шеф Веселин Калев. Ще можете да започнете деня си в гурме ресторант "Samokovi", като изберете някое от изтънчените предложения на шеф Калев. 

Специалната оферта с включена лифт карта е валидна за следните периоди:

 • 08.03. - 12.03.2020 г. вкл.
 • 15.03. - 19.03.2020 г. вкл.
 • 22.03. - 26.03.2020 г. вкл.
 • 29.03. - 02.04.2020 г. вкл.

*Безплатна анулация до 24 ч. преди пристигане*

Можете да резервирате вашата  ски-ваканция в х-л Рила с включена лифт карта на имейл rila@rilaborovets.com или телефон +359 750 326 58 / +359 750 324 41 или през нашия сайт.

 

Цената включва:

 • Разширена Премиум закуска на бюфет, с включени топли а-ла-карт блюда и избор от напитки: кафе еспресо, шварц, нес кафе, капучино, селекция от чайове, натурални и прясно изцедени сокове. Сервира се в гурме ресторант „Самокови“ (ниво 0);
 • Дневна лифт карта *
 • Безплатен достъп до Рила СПА с вътрешен 25-метров отопляем плувен басейн, джакузи, термо-зона (сауна, парна баня, крио кабина, турска баня), релакс зона, фитнес;
 • Безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел;
 • Безплатно съхранение на ски/ сноуборд оборудване в скиорната на хотела, разположена на ниво -1;
 • Външен паркинг с ограничен брой паркоместа според наличността при пристигане (Подземен паркинг се предлага срещу допълнително заплащане и според наличността;)
 • Професионална анимация - от вторник до неделя от 16:00 ч.
 • Хотелска застраховка, туристически данък и 9% ДДС.

 

Върху офертата НЕ се прилага отстъпка за лоялни или корпоративни клиенти.

Лифт карта*

Специалната оферта е на база 1 нощувка и 1 еднодневна лифт карта. Броят на лифт картите съответства на броя гости на 7+ години и резервираните нощувки. Лифт картата е валидна за деня след първата нощувка. В случай, че желаете да е за деня на пристигане, моля заявете това при резервиране.

Деца до 7 ненавършени години ползват лифтовите съоръжения безплатно с придружаващ родител и според условията на Бороспорт.

В случай, че желаете да ползвате настаняване за повече нощувки или други опции за лифт карти (полудневни, лифт карти за повече от един ден, лифт карти за нощно каране и др.), можете да видите  възможностите за лифт карти както и общите условия на Бороспорт можете да видите тук: http://www.borovets-bg.com/page/info/pisti-i-liftove/prices/ski-karti

Максимален брой гости за настаняване

Максимално настаняване в ДВОЙНА СУПЕРИОР/ СИГНИЧЪР СТАЯ и в ДЕЛУКС АПАРТАМЕНТ: 2ма възрастни и 1 дете до 11 г. вкл. Максимално настаняване във ФАМИЛНА СУПЕРИОР СТАЯ: 2ма възрастни и 2 деца до 13 г. вкл.

Условия за резервации, анулации и плащания

100% от сумата е дължима до 24 часа след потвърждение на резервацията от страна на Хотел Рила. В случай, че плащането не бъде получено в срок, Хотел Рила има право да анулира резервацията Ви без предупреждение.

Безплатна анулация до 24 ч. преди настаняване.      

Промени и анулации

При промени и/или анулации след заплащане, неявяване или прекъсване на престоя: цялата сума се задържа от хотела;

Стандартни общи условия за всички пакети и резервации:

    - При промяна на резервацията (брой хора, продължителност на престоя, промяна на гостите), цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон, и се прилагат условията по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени след писмено потвърждение от страна на хотел „Рила“, Боровец и в случай на възможност;
    - Час на настаняване: 15:00 ч., час на напускане: 12:00 ч.;
    - Условията по-горе не важат за специални промоции и пакети, за които са указани конкретни условия за резервиране, предплащане и анулиране;
    - Рекламации се извършват до 14 дни след последната дата на предоставяне на услугата;
    - Броят стаи по офертата е ограничен. Офертата не се прилага върху други типове стаи или в комбинация с други отстъпки и промоции.