Полудневни турове

Тур "Черната скала"

Приятен и с леко натоварване този тур ще ви отведе до известния туристически обект “Черната скала”. Преходът до там продължава около час и половина - два и преминава през прохладната борова гора и многобройни живописни места, подходящи за кратка почивка. Подходящ е за семейства с деца и неопитни туристи.

Тур "Цари Мали град"

Общата продължителност на тази разходка е около 3 часа и включва транспорт до село Белчин, разглеждане на средновековната църква “Света Петка”, построена през XVI век и етнографския музей, включен в списъка на стоте национални туристически обекта. Завършва с изкачването и разглеждането на самата крепост "Цари Мали град" и транспорт обратно до Боровец.

Тур „Ситняковска скала”  

Подходящ за семейства с деца и неопитни туристи, преходът до "Ситняковска скала" започва с изкачване с открития лифт „Ситняково Експрес", продължава с разходка през красива местност с великолепна панорамна гледка и преминава покрай ловната зимна хижа на цар Фердинанд –двореца Ситняково. Обратно в Боровец, по ваше желание, можете да се върнете пеша по Ситняковския път или с четириседалковия открит лифт.