Шеф Веселин Калев ще бъде част от журито на Национална Кулинарна Купа на България

Главният готвач на Хотел Рила, Боровец – шеф Веселин Калев, ще бъде част от журито на „Национална Кулинарна Купа 2019“, която ще се проведе на 18 Април в Пловдив. Конкурсът ежегодно оценява готвачи от България в категориите: „Най – добър Кулинарен отбор на България“, „Най – добър Готвач на България“, „Най – добър Сладкар на България“. На изданието през 2019 г. за първи път ще бъде представена и категорията „Най – добър Пицар на България“.

Шеф Веселин Калев е част от шестчленното жури, в което участие взимат едни от най-успешните български готвачи. Това е поредното признание за главния готвач на Хотел Рила и Ресторант Самокови, който не спира да изненадва с креативни предложения, вдъхновени от местната кухня.

 

Вниманието към детайла е една от характеристиките, които отличават Шеф Калев и правят специалитетите му толкова интересни

 

Зимното меню на а-ла-карт ресторант Самокови все още може да бъде опитано всеки ден от 19.00 до 23.00 часа, а повече информация за Национална кулинарна купа на България можете да намерите на сайта на Българската Асоциация на Професионалните Готвачи.